11 Mayıs 2014 Pazar

Apartman/site yönetimi profesyonel mi olmalı?


Timtaş Profesyonel Yönetim'den ilginç bir infografik çalışması. Görselde de gördüğünüz üzere, apartman/site yönetiminin profesyonelleşmesinin faydalarını zaman açısından ele alan firmanın söyledikleri genel olarak şöyle:
APARTMANINIZI/SİTENİZİ ESKİSİ GİBİ KENDİNİZ YÖNETİRSENİZ; Aidatını ödememekte ısrar edenler olacağı gibi; iyi niyetli ama unutkan komşularınız da olacak. Elinizde makbuzla aidat için koşturacak, defter tutacak, her ay tablo yapacak, avukatlara danışacak, ihale yapmak için dükkan dükkan dolaşacak, personele sürekli telkinlerde bulunacak, personelin SGK'sı yapılacak, yıl sonunda rapor hazırlayacak, raporlarınızı okutmak için kat maliklerini toplamaya çalışacaksınız. Üstelik bunları günlük yaşamınızın arasında yapacaksınız. Ortalama günde 1 saatinizi ayıracaksınız.
PROFESYONEL YÖNETİME (TİMTAŞ) GEÇERSENİZ: Sitenizin/binanızın yönetimini TİMTAŞ'a verdiğinizde günde 1 saatinizi aile fertlerine ayırarak aile saadetinizi arttırabilir, spor yaparak fazla kilolarınızdan kurtulabilir, işinize yoğunlaşarak gelirinizi arttırabilir, kitap okuyarak entelektüel seviyenizi yükseltebilirsiniz. Belki de uykunuzu tam alamıyorsunuz son zamanlarda. Bu ve bunlar gibi daha birçok alternatifiniz olacak.

Kaynak: 

1 yorum:

  1. Ortak yaşam alanları ve yapıların ihtiyacı için bina yönetim sistemleri gelişen değerleri ile bünyemizden sizlere sunulmaktadır. Yetkin bir firma olarak Best Site Yönetimi uzun süreli ve sorunsuz bir süreç için deneyimli kadrosu ile memnun edici olan süreçler sunmaktadır. Temizlik ve kapıcı hizmetleri ile sınırlı olmayan tüm yapının işleyişi için sorumluluk alabilen profesyonel bir firma ile çalışın ve daha huzurlu olan bir sistem ile verimi elde edin. Takip ve kontrol mekanizmalarımız ülke hukuku ile paralel olarak işlev göstermekte ve daha elverişli bir süreç ortaya koyabilmektedir.

    YanıtlaSil